“ТАЧКА НА ТРОКАЧКУ”: ПОЇХАЛИ!

Саме так, ми запустили класний проєкт і горді, що він з самого старту знайшов так багато прихильників!

На презентацію “Тачка на ТРОкачку приїхали натхненники проєкту, представники військового командування та механіки. На СТО, яке відновлює вантажівки ГАЗ-66, Урал-4320, ЗИЛ-131, УАЗ-452, КРАЗ-255, КамАЗ, приїхали і журналісти загально-українських ЗМІ.

Сухою мовою цифр: було шість телевізійних каналів. Причому один міжнародний. Радіо та багато представників друкованої преси. Ми прочитали близько 100 публікацій і навіть ще не порахували скільки перепостів в соцмережах. Така співпраця зі ЗМІ дуже цінна для нас, бо через публікації у проєкт приходять небайдужі українці та підприємці, пропонують допомогу в ремонті автівок для фронту. Шукають запчастини і готові брати автівки на відновлення аби згодом переправити у бригади ЗСУ, які їх чекають.

Якщо ж описати емоції…., то це складнувато, їх цілий вир! Радість від кожної відремонтованої вантажівки, сльози – від подяки хлопців, які їх експлуатують. Драйв від спілкування з величезною купою людей, котрі вкладають часточку себе у цю роботу. Азарт, від спілкування з механіками. Бо хоч вони, практично живуть в ремонтних боксах – вони горять роботою. Шукають потрібні деталі, їздять на розборки машин, познаходили помічників, які обслуговували такі авто раніше і разом з ними складають пазли з агрегатів. І сум через обсяг роботи і нестачу фінансування. Але ми віримо, що всі кости ми оплатимо, що благодійники нас підтримають і саме ці машини привезуть нам перемогу!

ПІДТРИМАТИ ПРОЄКТ

ПІДТРИМАТИ ЯК ФІЗОСОБА

Долучайтесь до ремонту авто

ПІДТРИМАТИ ЯК БІЗНЕС

Ставайте нашим партнером

ЗАЯВКА НА РЕМОНТ ТА ОТРИМАННЯ ВАНТАЖІВКИ

Ремонтуємо
моделі машин:
ГАЗ-66,УРАЛ-4320, ЗІЛ-131,
УАЗ-452, КРАЗ-255,  БТР-60 

*Якщо ви представляєте Сили ТРО ЗСУ і потребуєте військової вантажівки
(працюємо з марками ГАЗ 66, Урал 4320, ЗИЛ 131, УАЗ 452, КРАЗ 255, КамАЗ) залиште заявку тут:

Дякуємо за звернення!

Ми зв’яжемося з Вами найближчим часом!

Донатити