ПЕРШІ РЕЗУЛЬТАТИ “ТРОКАЧКИ” – КІЛЬКІСТЬ МАШИН, ВАРТІСТЬ РЕМОНТУ, ПАРТНЕРИ ТА ПОТРЕБИ

Військові машини мають проїхати скрізь – лісами, полями, болотами та пагорбами. Щодня вони везуть техніку, зброю, припаси та самих військових.

Ремонтом саме таких великих повнопривідних автівок і займається проєкт “Тачки на ТРОкачку”. Беремо старі машини, що іржавіють на базах зберігання ЗСУ і перетворюємо їх на “залізних коней”, що вірно служать Силам тероборони на фронті.

Нині силами бізнесу для захисників відремонтовано 17 автомобілів, їх відправили до 6-ти військових частин. На ремонт витрачено більше 2-х мільйонів гривень. Адже у середньому відновлення однієї вантажівки обходиться у 2500-3000$.

У вартість входять не лише запчастини, але й транспортування з місця зберігання, робота та пальне. Візьмемо для прикладу ГАЗ-66, який “ТРОкачали” нещодавно. Паливний бак коштував від 12 000 грн, тент від 15 000 грн,  акумулятор і радіатор стартували від 3000 грн.

З-поміж найдорожчого – спеціальна гума. На той самий ГАЗ-66 одне колесо коштує від 20 000 гривень. А таких треба 4 штуки та запаска. А на “Урали”, “Камази” та “Зіли” – взагалі 6 штук.

Помножте вартість ремонту однієї машини на 4000, адже саме стільки необхідно захисникам на фронті.

“ТРОкачка” триває – нині нас вже підтримує 7 партнерів і ані дня без ремонту.

Армійцям потрібні тачки, тачкам – ремонт, а “Тачкам на ТРОкачку” – друзі, меценати, партнери і спонсори. Командування ТрО – схвалює, бійці – вдячні, машини – відновлені.

Тому долучайтеся до нашого проєкту, розповідайте про нього друзям. І ми  разом “ТРОкачаємо” військо так, щоб військових вантажівок вистачало абсолютно на усі задачі.

ПІДТРИМАТИ ПРОЄКТ

ПІДТРИМАТИ ЯК ФІЗОСОБА

Долучайтесь до ремонту авто

ПІДТРИМАТИ ЯК БІЗНЕС

Ставайте нашим партнером

ЗАЯВКА НА РЕМОНТ ТА ОТРИМАННЯ ВАНТАЖІВКИ

Ремонтуємо
моделі машин:
ГАЗ-66,УРАЛ-4320, ЗІЛ-131,
УАЗ-452, КРАЗ-255,  БТР-60 

*Якщо ви представляєте Сили ТРО ЗСУ і потребуєте військової вантажівки
(працюємо з марками ГАЗ 66, Урал 4320, ЗИЛ 131, УАЗ 452, КРАЗ 255, КамАЗ) залиште заявку тут:

Дякуємо за звернення!

Ми зв’яжемося з Вами найближчим часом!

Донатити