РЕМОНТУЄМО МАШИНУ ДЛЯ ЗСУ – ШВИДШЕ ДОЇДЕМО ДО ПЕРЕМОГИ

Запускаємо двигун і поїхали! Ми розпочинаємо загальнонаціональний проєкт “Тачки на ТРОкачку”. Його мета – забезпечити Сили територіальної оборони військовими автомобілями. А суть у тому, щоби відремонтувати та поставити “на колеса” якомога більше старих “залізних конячок”, які зараз зберігаються на базах ЗСУ.

Нині захисники України невідкладно потребують 4000 саме повнопривідних військових автомобілів.

Цивільні машини, які закуповують волонтери, не можуть впоратися з усіма задачами, та й їх купівля коштує дорожче, аніж відновлення старої техніки.  В середньому, необхідний ремонт однієї такої вантажівки стане у 2500-3000$. Попри вік, вони мають свої переваги – створені спеціально для військових, прохідні та невибагливі.

Закрити цю потребу фронту в автомобілях покликані “Тачки на ТРОкачку”. Ініціатором виступив офіцер управління логістики штабу Командування Сил ТрО ЗСУ та підприємець Віктор Шевченко. Ідея переросла у повноцінний проєкт спеціально для ТрО. Напарником  Шевченка у проєкті “Тачки на ТРОкачку” – став інший бізнесмен Роман Городечний, старший лейтетант ЗСУ. Власним коштом вони вже відремонтували 17 машин.

“Спочатку, для експерименту, по всій Україні, знайшли сім старих ГАЗів. Закупили необхідні запчастини і матеріали. Два СТО у Києві погодилися зробити ремонт безкоштовно. У результаті менш ніж за три тижні сили ТрО отримали 7 машин“на ходу” готових до фронтових умов ”, – розповів Віктор Шевченко.

Але можна робити більше, якщо до проєкту будуть долучатися нові компанії, волонтерські організації, місцеві адміністрації і кожен, хто хоче підтримати проєкт донатом.

“Потрібні військові вантажівки є. Вони не експлуатуються вже 15-20 років і поступово перетворюються на металобрухт. Але більшу частину з них можна відновити та доправити армійцям. Давайте вкотре покажемо приклад колективного успіху українців,” – каже Роман Городечний.

Долучайтеся та слідкуйте за нами у соцмережах. Їдемо до перемоги!

ПІДТРИМАТИ ПРОЄКТ

ПІДТРИМАТИ ЯК ФІЗОСОБА

Долучайтесь до ремонту авто

ПІДТРИМАТИ ЯК БІЗНЕС

Ставайте нашим партнером

ЗАЯВКА НА РЕМОНТ ТА ОТРИМАННЯ ВАНТАЖІВКИ

Ремонтуємо
моделі машин:
ГАЗ-66,УРАЛ-4320, ЗІЛ-131,
УАЗ-452, КРАЗ-255,  БТР-60 

*Якщо ви представляєте Сили ТРО ЗСУ і потребуєте військової вантажівки
(працюємо з марками ГАЗ 66, Урал 4320, ЗИЛ 131, УАЗ 452, КРАЗ 255, КамАЗ) залиште заявку тут:

Дякуємо за звернення!

Ми зв’яжемося з Вами найближчим часом!

Донатити