Харківський ІТ Кластер став партнером “Тачка на ТРОкачку”

Харківський ІТ Кластер став партнером “Тачка на ТРОкачку”

Проєкти, покликані допомагати Збройним Силам України захищати свою землю, об’єднують абсолютно різні галузі бізнесу та громадської діяльності. Прикладом такої співпраці стало нове партнерство “Тачки на ТРОкачку”.

До ініціативи з ремонту вантажівок для потреб фронту долучився Харківський ІТ Кластер (Kharkiv IT Cluster). Тепер вже наші колеги, 200 ІТ-компаній об’єднані в Харківський ІТ кластер, допомагатимуть нам ставити Сили ТрО ЗСУ на колеса. А саме опікуватимуться харківською бригадою ТрО, яким також потрібні потужні військові всюдихідні автівки.

З 2022 року завдяки власній екосистемі благодійних ініціатив IT4Life Kharkiv IT Cluster підтримує понад 40 підрозділів ЗСУ, нагодував понад 1 млн людей, розгортає Пункти Незламності в Харкові. А тепер разом із нами – буде відновлювати вантажівки для потреб військовиків.

Здавалося б – між списаними автівками і прогресивною IT-галуззю немає нічого спільного. Але це не так, коли йдеться про укомплектування бійців усім необхідним. Допомогти може кожен.

Якщо ви також хочете стати партнером проєкту “Тачка на ТРОкачку” напишіть нам – info@trocars.in.ua або тисність на кнопку «Донатити»

ПІДТРИМАТИ ПРОЄКТ

ПІДТРИМАТИ ЯК ФІЗОСОБА

Долучайтесь до ремонту авто

ПІДТРИМАТИ ЯК БІЗНЕС

Ставайте нашим партнером

ЗАЯВКА НА РЕМОНТ ТА ОТРИМАННЯ ВАНТАЖІВКИ

Ремонтуємо
моделі машин:
ГАЗ-66,УРАЛ-4320, ЗІЛ-131,
УАЗ-452, КРАЗ-255,  БТР-60 

*Якщо ви представляєте Сили ТРО ЗСУ і потребуєте військової вантажівки
(працюємо з марками ГАЗ 66, Урал 4320, ЗИЛ 131, УАЗ 452, КРАЗ 255, КамАЗ) залиште заявку тут:

Дякуємо за звернення!

Ми зв’яжемося з Вами найближчим часом!

Донатити